Slide background

VI ER NYOPSTARTET OG FULD AF

ENERGI OG STORE AMBITIONER

Alle former for entreprenør og nedbrydningsopgaver bliver udført hos os. Det gælder alt fra mindre

opgaver for private til store totalentrepriser.

Slide background

VELKOMMEN TIL CHRISTENSEN ENTREPRENØR

VORES FAGOMRÅDE ER NEDBRYDNINGEN

Det er vores målsætning at kunden altid får den bedste vejledning, udførelse og kvalitet

indenfor entreprenør og nedbrydning.

Slide background

VI LØSER ALLE TYPER AF HÅNDVÆRK-

ENTREPRENØR OG NEDBRYDNING

Dette drejer sig om entreprenør, nedbrydning, belægning og beton.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave hos os.

Om os

Vi er et ambitiøst og nystartet entreprenør virksomhed. Vi lægger stort arbejde i alle opgaver, vi udfører og der bliver altid kræset om detaljerne. Vi håndterer en bred vifte af projekter for både private og erhverv. Vi tager gerne en snak med dig omkring dit kommende projekt. Kontakt os i dag og hør nærmere. 

En af de ting vi gør meget i her i firmaet er at løse både små og store opgaver.side omOs Med den ekspertise vi har, så er vi i stand til at have blik for detaljen og sikrer et flot finish og lang holdbarhed på vores ydelser. Udgifterne på dit projekt bliver holdt nede. Har du behov for at vi arbejder på tværs af forskellige opgavetyper, så er det i princippet ligegyldigt hvad du skal have fixet, så kan vi ordne det for dig. Dette gælder specielt entreprenør, nedbrydning, belægning og beton. Vi kommer gerne fordi og tager en uforpligtende snak om din opgave. 

Alle vores materialer og arbejdsmetoder er af højeste kvalitet, da vi aldrig vil tilbyde dig noget, som vi ikke selv mener vi ville kunne stå inde for.